Supa de cartofi dreasa cu iaurt

Cartofii curatati si taiati cuburi, se fierb in apa sarata. In timpul fierberii, se adauga faina, amestecata cu laptele, si se continua fierberea inca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 buc. cartofi
  • 1/2 lingurita faina
  • o lingura lapte
  • 2 linguri iaurt
  • o lingurita tarhon
  • sare

Mod de preparare

Cartofii curatati si taiati cuburi, se fierb in apa sarata. In timpul fierberii, se adauga faina, amestecata cu laptele, si se continua fierberea inca 5-10 minute. Cind este gata, se pun untul si tarhonul taiat si se drege cu iaurt.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de curcan cu sos de roşii şi busuioc

Piept de curcan cu sos de roşii şi busuioc
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide