Supa de cartofi cu smantana

Untura se incalzeste intr-o cratita de 4 litri, se adauga ceapa curatata si maruntita, usturoiul pisat si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura untura
  • 2 linguri faina
  • 2 catei de usturoi
  • ½ kg cartofi
  • 3 dl smantana
  • 1 lingura delikat

Mod de preparare

Untura se incalzeste intr-o cratita de 4 litri, se adauga ceapa curatata si maruntita, usturoiul pisat si faina. Se prajesc un pic amestecand continuu, se adauga boia de ardei si se stinge cu apa. Cartofii curatati spalati si taiati cubulete se pun in aceasta zeama si se lasa sa fiarba. Se pun condimentele, se mai toarna apa si se fierbe la foc mic 25 de minute. Între timp se prepara ingrosala din smantana. Daca s-au fiert cartofii, se pune ingrosala si se lasa sa dea in clocot.
Alte retete ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba dovlecei

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala