Taiem cubulete cartofii si legumele si le punem la fiert in apa. Cand devin pe jumatate moi adaugam fulgii de ovaz. Preparam un amestec din ulei si
Taiem cubulete cartofii si legumele si le punem la fiert in apa.
Cand devin pe jumatate moi adaugam fulgii de ovaz.
Preparam un amestec din ulei si faina, presaram deasupra praf de boia si il adaugam la supa.
Servim cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Salata de piept pui cu paste
Mazare cu ciuperci si iaurt
Sos rosu de ciuperci cu ceapa
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala