Supa de cartofi cu fulgi de ovaz

Taiem cubulete cartofii si legumele si le punem la fiert in apa. Cand devin pe jumatate moi adaugam fulgii de ovaz. Preparam un amestec din ulei si

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr cartofi
  • 80 gr legume mixte
  • 1
  • 5 l apa
  • sare
  • 30 gr fulgi de ovaz
  • 2 linguri ulei
  • 20 gr faina
  • 1 lingurita boia
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Taiem cubulete cartofii si legumele si le punem la fiert in apa.

Cand devin pe jumatate moi adaugam fulgii de ovaz.

Preparam un amestec din ulei si faina, presaram deasupra praf de boia si il adaugam la supa.

Servim cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Salata de piept pui cu paste

Mazare cu ciuperci si iaurt

Sos rosu de ciuperci cu ceapa

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala