Supa de cartofi

Se curata zarzavatul si ceapa, se spala si se taie subtire dupa care se aseaza intr-un vas cu apa si putina sare si se pun la foc. Cind zarzavatul es

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. cartofi
  • 2 buc. morcov
  • 1 buc. pastirnac
  • o radacina patrunjel
  • 1/2 buc. telina
  • o lingura untdelemn
  • 2-3 buc. rosii
  • 2 1/2 l apa
  • 1 buc. ceapa

Mod de preparare

Se curata zarzavatul si ceapa, se spala si se taie subtire dupa care se aseaza intr-un vas cu apa si putina sare si se pun la foc.

Cind zarzavatul este pe jumatate fiert, se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in cuburi mici. Dupa ce cartofii sint aproape fierti, se adauga rosiile, curatate de pielite si simburi, taiate felii, sau bulionul, si o lingura de unt sau untdelemn. Dupa citeva clocote, supa este gata.
Se serveste la masa cu patrunjel si marar verde tocat marunt pe deasupra. Fiind preparata fara rintas, aceasta supa poate fi consumata si de persoanele cu afectiuni ale stomacului.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors