Supa de bere

Se face un rantas slab din faina si unt, care se stinge cu bere, la care se adauga sare, piper, zaharul, scortisoara. Se lasa oala la foc mic pentru c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 sticle de bere
  • 50 g de unt
  • 60 gr faina
  • 1 pahar de smantana
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita de scortisoara pisata
  • sare
  • piper
  • paine prajita

Mod de preparare

Se face un rantas slab din faina si unt, care se stinge cu bere, la care se adauga sare, piper, zaharul, scortisoara.

Se lasa oala la foc mic pentru cateva clocte.

Se prajeste usor 4-5 felii de paine in unt si se aseaza in farfurie.

Se adauga smantana si se pune in farfurie.
Pofta buna!

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou

Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala