Afinele spalate se pun cu zahar (dupa gust) si condimentele la fiert timp de 5-10 minute. Se lasa la racit. Se scot cuisoarele si bucata de scortisoar
Afinele spalate se pun cu zahar (dupa gust) si condimentele la fiert timp de 5-10 minute. Se lasa la racit. Se scot cuisoarele si bucata de scortisoara si afinele fierte se mixeaza si se amesteca cu smantana (cine doreste poate pune frisca).
Supa se serveste in cupe ornata cu mure si afine si cu inghetata de fructe de padure (de mure, coacaze, afine etc.).
Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala