Supa cu taitei

Supa de zarzavat simpla, strecurata, se pune din nou la fiert si, cind clocoteste, se adauga o lingura de taitei de casa, care se fierb 5-6 minute. Se

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. telina
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. pastirnac
  • taitei de casa
  • verdeata

Mod de preparare

Supa de zarzavat simpla, strecurata, se pune din nou la fiert si, cind clocoteste, se adauga o lingura de taitei de casa, care se fierb 5-6 minute. Se adauga verdeata.

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite din aluat de negresa

Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...

Clatite din aluat de negresa
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere