Supa cu perisoare din ficat falsa

Fierbe legumele curatate in 3 litri de apa. Caleste ceapa tocata marunt in 3 linguri de ulei. Cand s-a racit putin adauga drojdia, iar cand s-a racit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cepe rosii
  • 2 pachete drojdie uscata
  • 3-4 oua
  • 3 cutii pate
  • morcov
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • busuioc
  • ulei

Mod de preparare

Fierbe legumele curatate in 3 litri de apa. Caleste ceapa tocata marunt in 3 linguri de ulei. Cand s-a racit putin adauga drojdia, iar cand s-a racit de tot adauga ouale si condimentele. Amesteca-l si adauga pesmet. Formeaza perisoare de marimea unei nuci si fierbe-le in supa. Cand s-a fiert totul poti servi supa.
Alte retete recomandate:

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort aniversar cu crema de mascarpone si fructe - reteta cu nr. 1100

Am facut acest tort pentru ziua fiului meu. Cand l-am intrebat ce tort ar vrea, mi-a spus ca poate sa fie cu orice, in afara...

Desert tort aniversar cu crema de mascarpone si fructe - reteta cu nr. 1100
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala