Intr-o oala se caleste ceapa in ulei. Cind e transparenta, se adauga usturoiul si mirodeniile si se mai tine 1-2 minute. Apoi se pun restul de ingredi
Intr-o oala se caleste ceapa in ulei. Cind e transparenta, se adauga usturoiul si mirodeniile si se mai tine 1-2 minute. Apoi se pun restul de ingrediente, in afara de spanac. Boabele de naut trebuie sa fie acoperite cu lichid. Daca nu, se mai adauga putina apa.
Se da in clocot, apoi se face focul mic, se acopera si se lasa sa fiarba 45 minute.
Se ia oala de foc si se paseaza partial nautul. Nu de tot! Sa ramina si boabe intregi.
Se pune spanacul in oala, se amesteca, se acopera si se lasa pe foc 2-3 minute. Daca nu aveti spanac tinar, rupeti frunzele de spanac in bucati si tineti putin mai mult pe foc.
Se gusta de sare si de piper si se serveste.
Provocarea GastroArt ....fara introducere prea mare ca sunt suferinda, ma doare-n gat, dar m-am dres cu ciorba de burta de...
Ciorba de burta la ceaunIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala