Supa cu legume chinezesti

Curatam morcovul, prazul, ardeiul si taiem fasii. Clatim 200 gr de ciuperci si le feliem. Strecuram conservele de porumb si fasole uscata. Prajim cat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 1 ardei
  • 200 gr ciuperci Champignon
  • 1 cutie porumb
  • fasole uscata
  • 4 linguri faina de malai
  • 2 linguri ghimbir
  • 2 linguri sos de soia
  • ulei

Mod de preparare

Curatam morcovul, prazul, ardeiul si taiem fasii. Clatim 200 gr de ciuperci si le feliem. Strecuram conservele de porumb si fasole uscata.

Prajim cateva minute in ulei fierbinte ciupercile si morcovul, diluam cu 1,5 dl de zeama de legume si fierbem 5 minute.

Amestecam 4 linguri de faina de malai cu legumele si le adaugam la supa, lasam sa dea in clocot.

La sfarsit adaugam ardeiul, prazul, porumbul, fasolea uscata, lingurile de ghimbir razuit, sosul de soia si fierbem.

Condimentam cu sare dupa gust, legumele trebuie sa ramana crocante.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Tocanita cu ardei copti si pui

Tocanita de carne de vita cu cartofi

Tocanita cu ciuperci

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala