Supa cu galuste de branza este o supa delicioasa de dovlecel si praz cu vin alb si smantana. Se toaca marunt o ceapa si se caleste in trei linguri de unt.
Supa cu galuste de branza este o supa delicioasa de dovlecel si praz cu vin alb si smantana. Se toaca marunt o ceapa si se caleste in trei linguri de unt, dupa care, 500 g dovlecel se curata de coaja si seminte, apoi se taie bucati. Se fierbe 1 l de supa de pui, se adauga 250 ml de vin alb, 300 g dovlecei, sare si piper. Separat, se incalzesc 500 ml de lapte, o lingura de unt si sare, peste care se adauga 130 g gris. Se lasa sa fiarba, apoi se adauga 125 g branza rasa si doua galbenusuri, dupa care se formeaza galuste care se fierb in apa cu sare. Separat, se fierb 500 g praz taiat rondele si restul de dovlecel taiat. Legumele fierte se paseaza si se pun in supa, impreuna cu galustele si 200 g smantana. Este o reteta pentru patru portii.
Supa cu galuste de branza se serveste calda cu smantana.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post