Se curata legumele si spalale. Ceapa, morcovul si radacina de patrunjel taie-le rondele subtiri. Pune toate legumele la fiert in apa clocotita cu praf
Se curata legumele si spalale. Ceapa, morcovul si radacina de patrunjel taie-le rondele subtiri. Pune toate legumele la fiert in apa clocotita cu praf de sare. Intre timp,pregatestele galustele.bate ouale intr-un castron ca sare. Adauga treptat grisul amestecand,pentru a nu se forma cocoloase. Compozitia obtinuta pune-o cu lingurita, pe lung, pe o felie de plastic in asa fel incat sa obii un sul.punele in supa si acopera cu un capac si lasa-le sa fiarba. La fina se presara verdeata tocata marunt.
Alte retete recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post