Supa cu fasole boabe si costita

Pentru Supa cu fasole boabe si costita fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa 12 ore in apa rece.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • patrunjel si pastarnac radacina - 100 g
  • faina - 25 g
  • rosii proaspete/conserva - 400 g/200 g
  • morcovi - 100 g
  • fasole boabe - 250 g
  • ceapa - 100 g
  • telina radacina - 100 g
  • iaurt - 200 g
  • costita afumata - 300 g
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde - 1 legatura

Mod de preparare

Pentru Supa cu fasole boabe si costita fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa 12 ore in apa rece. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie marunt. Costita afumata se taie cuburi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Fasolea se fierbe cca 15 minute. Apa se indeparteaza, se inlocuieste cu o alta fierbinte si se continua fierberea. Cand fasolea este fiarta pe jumatate se adauga ceapa, morcovii, telina, pastarnacul, patrunjelul radacina si se continua fierberea. Costita afumata se inabusa in 100 ml apa si se adauga in supa impreuna cu rosiile. Spre sfarsit, se adauga faina amestecata cu iaurt si sare.

Supa cu fasole boabe si costita se serveste fierbinte.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors