Supa cu cus-cus

Se prajeste slanina taiata cubulete. In grasimea ramasa se prajeste cus-cusul, se adauga ceapa tocata marunt. Se continua prajirea pana ceapa devine s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g cus-cus
  • 200 g cartofi
  • 3 linguri ghiveci
  • 30 g slanina
  • 1 ceapa
  • frunze de telina
  • boia
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Se prajeste slanina taiata cubulete.

In grasimea ramasa se prajeste cus-cusul, se adauga ceapa tocata marunt.

Se continua prajirea pana ceapa devine sticloasa, se adauga ghiveciul, se presara cu boia, sare, piper. Se adauga slanina fripta si cartofii taiati cuburi. Cand se incalzesc toate componentele, se toarna 1,5 litri apa calda si se lasa sa fiarba.

Inainte de servire, se presara deasupra frunzele de telina taiate marunt.

Ghiveciul se poate inlocui cu ardei si rosii.
Alte retete

Salata ciuperci

Supa crema de sparanghel

Supa de mazare

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors