Punem la fiert 400 gr de cartofi taiati cubulete impreuna cu sarea, piperul, ½ de ceapa si cubul pentru supa. Cand ingredientele devin aproape moi
Punem la fiert 400 gr de cartofi taiati cubulete impreuna cu sarea, piperul, ½ de ceapa si cubul pentru supa.
Cand ingredientele devin aproape moi, adaugam 100 gr de taitei de orz si 2 catei de usturoi pisat.
Amestecam 1 lingura de faina cu smantana si ingrosam supa cu amestecul obtinut. O presaram cu frunze de patrunjel si o turnam in cani.
Acoperim canile cu foi rotunde obtinute din aluatul foetaj, ungem cu galbenus de ou si le punem la cuptor pana aluatul devine auriu.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Pilaf de orez cu pui
Salata de spanac cu branza
Salata de icre de crap cu ceapa
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala