O ceapa rosie se prajeste putin in 3 linguri ulei de masline, se adauga 5 catei de usturoi maruntiti si apoi zarzavatul taiat cuburi. Se acopera cu ap
O ceapa rosie se prajeste putin in 3 linguri ulei de masline, se adauga 5 catei de usturoi maruntiti si apoi zarzavatul taiat cuburi. Se acopera cu apa , se adauga doua lingurite de sare , una de paprika si 1/4 de lingurita ardei iute. Dupa 40 de minute componentele sunt moi si se opreste focul Se macina cu blenderul de mana. Simplu, usor de facut si gustos.
Se serveste presarat cu patrunjel, smantana dulce , iaurt, smantana sau crutoane. Pofta buna! Reteta Supa crema portocalie a fost propusa de Neta pe forum culinar.ro Alte retete cu legume gasiti aici: Supa crema cu dovleac, Supa din dovleac Butternut, Supa de dovleac
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala