Pentru supa crema delicioasa de mazare verde cu spanac se curata mazarea si se pun boabele cu apa la foc. Dupa cateva clocote, se adauga frunzele de spanac si de salata verde si sarea.
Pentru supa crema delicioasa de mazare verde cu spanac se curata mazarea si se pun boabele cu apa la foc. Dupa cateva clocote, se adauga frunzele de spanac si de salata verde si sarea. Dupa ce boabele de mazare sint bine fierte, se trece totul prin sita. In timp ce legumele fierb, in oala in care se vor strecura se topeste untul, se presara faina, apoi se adauga cateva linguri de zeama in care a fiert mazarea. Se lasa sa fiarba 5 -10 minute. Se adauga pireul, restul de zeama, sarea si zaharul, dupa plac. Se amesteca bine si se mai da un clocot.
Se serveste presarata pe deasupra cu o legatura de hasmatuchi sau de marar tocate marunt.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post