Pentru supa crema de telina cu cascaval se curata telina si ceapa si se aseaza cu apa la fiert. Dupa ce au fiert 30 de minute se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in patru.
Pentru supa crema de telina cu cascaval se curata telina si ceapa si se aseaza cu apa la fiert. Dupa ce au fiert 30 de minute se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in patru. Dupa ce tot zarzavatul este bine fiert, se trece prin sita si se adauga zeama in care a fiert si faina amestecata in laptele cald. Se potriveste de sare si se lasa pe foc sa mai dea cateva clocote. La sfirsit se adauga untul si se presara pe deasupra cascaval ras.
Se serveste cu crutoane de paine prajita.
Chifteluțele din piept de pui sunt, nu numai o idee foarte bună pentru un picnic reușit, ci și un aperitiv cald deosebit...
Chiftelute din piept de puiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce