Supa crema de spanac simpla

Se curata spanacul, se spala in mai multe ape ca sa se curete bine de nisip. Se pune la fiert cu apa clocotita cu sare, intr-un vas descoperit, ca sa-

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ¼ kg spanac
  • 100g unt
  • 1/2 litru lapte
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Se curata spanacul, se spala in mai multe ape ca sa se curete bine de nisip. Se pune la fiert cu apa clocotita cu sare, intr-un vas descoperit, ca sa-si pastreze culoarea verde. Cind a fiert, se strecoara si se trece prin sita. Se pune untul sa se topeasca in oala in care se prepara supa, se adauga faina, se amesteca putin si se toarna spanacul dat prin sita. Se subtiaza cu zeama in care a fiert si cu laptele. Se potriveste de sare si se lasa sa mai dea citeva clocote.


Cine doreste poate servi supa-crema de spanac dreasa cu galbenus de ou si cu smintina si presarata cu cascaval sau cu brinza

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala