Morcovul, ceapa, pastarnacul, telina si un cartof le pune in 750 ml apa cu sare su 1 lg ulei. Cand e morcovul strecuram apa. Pastram supa. Tocam ceapa
Morcovul, ceapa, pastarnacul, telina si un cartof le pune in 750 ml apa cu sare su 1 lg ulei.
Cand e morcovul strecuram apa. Pastram supa.
Tocam ceapa, usturoiul si le calim in unt 5-6 minute.
Adaugam cartoful taiat cuburi si 500-600 de supa strecurata si fierbem 10-15 min. acoperit.
Punem jumatate din spanac si laptele si mai tinem un sfert de ora pe foc.
Cand s-a racorit pasam supa de mai sus impruena cu cealalta jumatate de spanac tras prin unt.
Servim cu smantana si crutoane
Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.
Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ouIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala