Supa crema de spanac

Morcovul, ceapa, pastarnacul, telina si un cartof le pune in 750 ml apa cu sare su 1 lg ulei. Cand e morcovul strecuram apa. Pastram supa. Tocam ceapa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g spanac
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 25g unt
  • 2-3 catei usuroi
  • 600 ml lapte
  • 100 g smantana
  • 1 lg ulei
  • sare

Mod de preparare

Morcovul, ceapa, pastarnacul, telina si un cartof le pune in 750 ml apa cu sare su 1 lg ulei.

Cand e morcovul strecuram apa. Pastram supa.

Tocam ceapa, usturoiul si le calim in unt 5-6 minute.

Adaugam cartoful taiat cuburi si 500-600 de supa strecurata si fierbem 10-15 min. acoperit.

Punem jumatate din spanac si laptele si mai tinem un sfert de ora pe foc.

Cand s-a racorit pasam supa de mai sus impruena cu cealalta jumatate de spanac tras prin unt.
Servim cu smantana si crutoane

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou

Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala