Supa crema de rosii coapte

Supa crema de rosii coapte este o supa densa dar fina in acelasi timp, o supa simpla cu un gust bogat, o supa crema delicioasa si sanatoasa.

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg rosii
  • 5 morcovi
  • patrunjel radacina cu tot cu frunze
  • ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • cimbru verde
  • sare de mare grunjoasa
  • ulei de masline
  • o lingura de zahar brun
  • piper mozaic

Mod de preparare

Rosiile se spala si se taie in doua.
Morcovii, radacinile de patrunjel, ceapa verde, usturoiul se curata si se spala.
Asezam toate legumele intr-o tava tapetata cu hartie de copt,presuram sarea de mare, zaharul brun ,piperul,crengutele de cimbru si stropim cu ulei de masline.
Incingem cuptorul la 200 grade C.
Dam tava la cuptor pentru 30 - 35 minute pana se inmoaie si se rumenesc rosiile.
Scoatem tava din cuptor,lasam putin sa se raceasca, apoi punem rosiile in blender si maruntim totul.
Mai adaugam sare si piper dupa gustul fiecaruia si putin ulei de masline.
Daca vi se pare prea groasa se poate adauga putina supa de pui.
Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de cateva crutoane de paine.
Pofta buna!


Supa crema de rosii este la fel de buna si calda si rece.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors