Se curata pepenele, se indeparteaza semintele , iar pulpa se taie cubulete. Cu putin lapte si miere se pune pepenele in blender si se turmixeaza. 2.Se
Se curata pepenele, se indeparteaza semintele, iar pulpa se taie cubulete. Cu putin lapte si miere se pune pepenele in blender si se mixeaza. Se amesteca faina cu 200 ml lapte si se incorporeaza in restul de lapte, care fierbe.Se lasa sa fiarba, pe foc mic, pana incepe sa se ingroase.Se ia de pe foc si se tine la rece. Cand s-a racit, se pune peste amestecul de pepene in blender si se turmixeaza impreuna .
Supa-crema de pepene galben se serveste in boluri ornata cu felii de pepene si cu pudra de scortisoara si nucsoara deasupra. eventual cu frisca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post