Super hranitoare
Legumele se curata de coaja, se taie in bucati mai mici si se pun la fiert cu vegeta.
Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt si frunzele de ceapa verde taiate si unt, lasam pana se inmoaie putin.
Cand leguele sunt fierte, adaugam ceapa calita in unt, ardeiul kapia taiat bucati, condimentele si lasam sa mai fiarba putin si sa mai scada zeama.
Daca aveti prea multa zeama, o strecurati si o lasati deoparte.
Punem in robotul de bucatarie legumele impreuna cu zeama (dar sa nu fie foarta multa, sa nu iasa subtire), mixam bine, adaugam smantana si mixam din nou.
Se serveste calda cu crutoane de paine prajite.
Pofta buna
Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.
Strudel cu branza si visineReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce