Supa-crema de mazare galbena

Se spala mazarea in citeva ape, se spala, se curata si se toaca bucati mari toate legumele. Se pun intr-o oala, se adauga ulei si sare si se pun la f

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cca 250-300g fava (mazare galbena)
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • morcov
  • telina
  • radacina
  • 1 cartof
  • 1 foaie de dafin
  • concentrat de pui
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se spala mazarea in citeva ape, se spala, se curata si se toaca bucati mari toate legumele.

Se pun intr-o oala, se adauga ulei si sare si se pun la fiert. Daca aveti concentrat de pui se pune si el in oala inca de la inceput si aveti grija sa puneti mai putina sare, ca si el e sarat.

Se fierb pina incep sa se sfarime, se baga mixerul bat in functiune si se transforma supa in crema.


Se serveste cu crutoane.

Pofta buna!

Reteta Supa-crema de mazare galbena a fost propusa de jenny_kap pe forum culinar.ro

Alte retete de supa-crema gasiti aici:

upa crema de broccoli cu galuste din faina de malai ,

Supa crema de galbiori cu verdeata ,

Supa crema de mazare cu mozzarella

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala