In uleiul incins se caleste ceapa,morcovul,telina,se adauga putina apa,se inabuse cam 5 min.Se adauga mazarea congelata. Se adauga apa fierbinte,sare
In uleiul incins se caleste ceapa,morcovul,telina,se adauga putina apa,se inabuse cam 5 min.Se adauga mazarea congelata. Se adauga apa fierbinte,sare si se fierbe pana mazarea se inmoaie,se scurge zeama (se pastreaza),iar legumele se mixeaza cu blenderul.
Se adauga smantana, mararul tocat,cascavalul si zeama pentru a obtine consistenta dorita.
Se serveste calda ,cu paine prajita.
Pofta buna!
Reteta Supa crema de mazare a fost propusa de mariette pe forum culinar.ro
Alte retete de supe gasiti aici:
Supa-crema cu dovleac,
Supa crema de galbiori cu verdeata,
Supa de mazare uscata pasata
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala