Supa crema de linte rosie cu sirop de agave

O bunatate de vitamine.

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr linte rosie
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina si frunze verzi
  • 1 telina
  • 1 cartof
  • 2 litri apa
  • sare si piper
  • amestec de legume de la Sano VITA

Mod de preparare

Lintea rosie se spala in cateva ape. Legumele le taiam cubulete mai mici si le punem la fiert in apa cu 1 lingura amestec de legume. Se fierb cam 7-8 minute, apoi adaugam lintea. Se mai fierb impreuna maxim 10 minute (lintea rosie daca se fierbe mai mult de 10-12 minute devine foarte moale).

La final adaugam sare si piper, frunzele de patrunjel taiate marunt,  apoi cu un blender vertical pasam supa (adica o facem crema).

Supa se serveste calda sau rece cu crutoane de paine si bautura de soia cu sirop de agave.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Strudel cu branza si visine

Preluat de la Ancuta. Foatre bun a iesit.

Strudel cu branza si visine
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce