Fierbem lintea pana devine moale. Preparam un amestec din ulei, faina si putina ceapa razuita si ingrosam supa cu el. Framantam un aluat din ou, fai
Fierbem lintea pana devine moale.
Preparam un amestec din ulei, faina si putina ceapa razuita si ingrosam supa cu el.
Framantam un aluat din ou, faina si lapte. Il intindem subtire si il indoim in doua.
Formam rondele de 1,5 cm. Le prajim in untura si le adaugam la supa.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Salata de telina si morcov
Salata de cruditati
Sparanghel cu sunca
Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.
Tarta cu branza si carnatiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala