Supa crema de linte

Fierbem lintea pana devine moale. Preparam un amestec din ulei, faina si putina ceapa razuita si ingrosam supa cu el. Framantam un aluat din ou, fai

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr linte
  • 1 ou
  • 150 gr faina
  • 1 lingura lapte
  • 1 ceapa
  • ulei
  • faina pentru ingrosat

Mod de preparare

Fierbem lintea pana devine moale.

Preparam un amestec din ulei, faina si putina ceapa razuita si ingrosam supa cu el.

Framantam un aluat din ou, faina si lapte. Il intindem subtire si il indoim in doua.

Formam rondele de 1,5 cm. Le prajim in untura si le adaugam la supa.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Salata de telina si morcov

Salata de cruditati

Sparanghel cu sunca

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si carnati

Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.

Tarta cu branza si carnati
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala