Supa crema de legume si ardei copt

Hranitor si dietetic!!!

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • cateva fire de patrunjel verde
  • 1 catel de usturoi
  • piper
  • sare
  • un pic de ulei de masline
  • 2 ardei kapia rosu copt, curatat de samburi si pielita

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala si se taie in cubulete, morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata de coaja, se spala si se taie rondele, usturoiul se curata si se feliaza, se acopera cu apa si se pune sa fiarba bine cu un praf de sare si un strop de ulei de masline. Se scurge si se separa zarzavatul de supa. In cana unde avem zarzavatul fiert, adaugam si fasiile de ardei copt, dam la blender pana se obtine un piure fin pe care il subtiem la consistenta unei supe creme cu supa oprita. Se adauga si un praf de piper, daca se doreste. Se serveste cu crutoane. Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Chec negru

Reteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...

Chec negru
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce