Intotdeauna cand fac pilaf sau ciulama, cu legumele folosite pt zeama fac si o supa crema delicioasa si versatila care poate fi facuta in fel si fel de combinatii sau prezentari.
Se curata legumele si se feliaza grosier. Puiul se portioneaza. Se pune apa la fiert, cam 4 litri. Cand fierbe apa, se adauga puiul si se spumeaza bine. Apoi se pun legumele si se fierb cam 30 min. Se scot legumele, se blendeaza, se subtiaza cu stock de pui pana la consistenta dorita.
Separat se prajesc felii de carnat. Cat au fiert legumele, am facut si crutoanele, in cuptor, la 150 grade C, din feliile de paine frecate cu usturoi si unse cu ulei de masline, taiate cuburi si uscate foarte putin de data aceasta, pt ca nepotelul meu nu le papa uscate. Se pun in supa feliile de carnat, crutoanele si verdeata. Optional se poate pune si smantana sau suc de rosii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post