Supa crema de legume

Supa crema de legume este o alternativa delicioasa la clasicele supe, avand o consistenta cremoasa. Supa crema poate fi servita cu crutoane crocante si smantana.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • piept de pui (optional)
  • 3 buc morcov
  • 3 buc ceapa potrivita
  • 1/2 telina
  • 3 cartofi
  • cativa catei de usturoi
  • piper alb
  • sare
  • crutoane de paine

Mod de preparare

Legumele curatate (in afara de cartofi) se pun la fiert impreuna cu pieptul de pui si sare. Cand acestea sunt bine fierte le separam de zeama. Pasam legumele bine cu blenderul sau mixer vertical adaugam cartofii care i-am copt in coaja si subtiem crema adaugand supa pana la consistenta dorita. O asezonam cu sare si piper dupa gust. Pieptul de pui se poate folosi taiat cubulete intr-o salata sau cum doriti. Se poate prepara si numai din legume.


Se serveste alaturi de crutoane de paine. Reteta Supa crema crema de legume a fost propusa de lorynov pe forum culinar.ro

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala