Supa crema de legume este o alternativa delicioasa la clasicele supe, avand o consistenta cremoasa. Supa crema poate fi servita cu crutoane crocante si smantana.
Legumele curatate (in afara de cartofi) se pun la fiert impreuna cu pieptul de pui si sare. Cand acestea sunt bine fierte le separam de zeama. Pasam legumele bine cu blenderul sau mixer vertical adaugam cartofii care i-am copt in coaja si subtiem crema adaugand supa pana la consistenta dorita. O asezonam cu sare si piper dupa gust. Pieptul de pui se poate folosi taiat cubulete intr-o salata sau cum doriti. Se poate prepara si numai din legume.
Se serveste alaturi de crutoane de paine. Reteta Supa crema crema de legume a fost propusa de lorynov pe forum culinar.ro
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala