Supa crema de legume

Supa crema de legume este o supa consistenta, delicioasa si ideala pentru perioadele de post din an.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1/2 de kilogram de cartofi
  • 1/2 de kilogram de telina
  • 1/2 de kilogram de morcovi
  • 2 ardei capia
  • putina verdeata pentru decor
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper
  • 4 linguri cu ulei
  • 1 cana cu mazare verde
  • boabe
  • pulpa de la 3-4 rosii
  • apa pentru fiert.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Se spala legumele, se curata de coaja, se taie in cuburi si se pun intr-o oala cu putina apa, respectiv cat sa le acopere. Se lasa la fiert. Cand s-au fiert, se ia oala de pe foc si se paseaza legumele cu ajutorul unui blender, pana ce se obtine o supa cremoasa. La final se adauga verdeata proaspata, tocata marunt.
Supa se serveste impreuna cu paine de casa prajita sau crutoane (bucatele de paine coapta in cuptor, cu putin ulei de masline, usturoi si condimente).

Pofta buna!
www.ideidelicioase.blogspot.ro


Supa crema de legume se serveste calda, cu verdeata tocata pe deasupra.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou

Aparent grea, este o ciorbita lejera...chiar buna dupa atatea preparate greu digerabile.

Ciorba de salata cu jumari de porc, smantana si ou
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala