Supa crema de gris

Se prepara o supa de legume.Se strecoara,se indeparteaza legumele si in supa se pune grisul in ploaie,amestecand bine,apoi se lasa sa fiarba 15-20minu

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2morcovi
  • 1patrunjel
  • 1/2telina
  • o ceapa
  • 1/2 ceasca lapte
  • o ceasca gris
  • un ou
  • smantana
  • 50g unt
  • 2.5l apa

Mod de preparare

Se prepara o supa de legume.Se strecoara,se indeparteaza legumele si in supa se pune grisul in ploaie,amestecand bine,apoi se lasa sa fiarba 15-20minute.Se mai adauga lapte fierbinte,unt si oul batut cu 3linguri smantana.Dupa un clocot se serveste.
Se poate servi si cu galuste de gris

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala