Supa crema de dovlecel

Se taie ceapa marunt si se prajeste in doua linguri de margarina. Se curata dovleceii si se taie cubulete nu foarte mici. Se adauga peste ceapa prajit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. dovlecei
  • 1 iaurt mic
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 2 linguri margarina
  • vegeta
  • ulei

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se prajeste in doua linguri de margarina. Se curata dovleceii si se taie cubulete nu foarte mici. Se adauga peste ceapa prajita cu apa aproape cat sa-i acopere si o lingura de vegeta. Dupa ce s-au fiert se lasa la racit afara(in apa in care au fiert) si cand ajung la temperatura camerei se pun in frigider. Se prepara maioneza dintr-un ou. Se scot dovleceii fierti din frigider si se adauga maioneza si iaurtul.
Se serveste rece, cu paine prajita

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu crema de menta si ciocolata

S-a vrut a fi un tort cu crema de menta si glazura de ciocolata, dar am facut o greseala : am intins glazura de ciocolata...

Tort cu crema de menta si ciocolata
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala