Supa crema de conopida cu emmentaler de la Delaco este o combinatie delicioasa si hranitoare pentru intreaga familie. Uite ce trebuie sa faci ca pregatesti delicioasa supa crema.
Supa crema de conopida cu emmentaler de la Delaco este o combinatie delicioasa si hranitoare pentru intreaga familie. Uite ce trebuie sa faci ca pregatesti delicioasa supa crema:
Intai taie conopida si spal-o, apoi pune bucatile intr-o tava cu ulei de masline, sare si piper. Taie capatul usturoiului, presara sare si piper si putin ulei si inveleste-l intr-o folie de aluminiu.
Pune usturoiul si conopida la cuptor, 15-20 minute (conopida), si 25-30 minute (usturoi).
Intre timp, topeste untul intr-o cratita si caleste ceapa, telina si morcovul 10 minute, condimenteaza si adauga faina. Adauga apoi vinul, pe care il lasi sa scada cateva minute si adaugi apa si supa de legume, si frunza de dafin. Lasa totul la fiert pentru 10 minute.
Scoate conopida si usturoiul din cuptor, adauga-le in cratita si mai fierbe 10 minute.
Adauga supa in blender alaturi de toata cantitatea de Emmentaler si paseaza pana devine cremoasa.
Serveste supa crema de conopida cu emmentaler Delaco cu crutoane.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post