Supa crema de conopida cu crutoane

Se spala, se desface in buchetele si se opareste conopida. Intr-o tigaie, pusa pe foc, se pune untul si faina si se amesteca bine. Se adauga 2 litri

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 25 gr unt
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar cu lapte
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • 2 I apa

Mod de preparare

Se spala, se desface in buchetele si se opareste conopida. Intr-o tigaie, pusa pe foc, se pune untul si faina si se amesteca bine. Se adauga 2 litri de apa si cand fierbe se adauga buchetelele de conopida. Se fierbe totul la foc mic. Se trece totul prin sita si se pune din nou la fiert cu lapte si sare pentru 1-2 minute. Oul batut cu smantana se toarna in supa.


Se serveste cu crutoane de paine prajita.

Alte retete:

Ciorba de burta

Supa de curcan Ciorba de loboda

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa

Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa Această prajiturică o folosesc si la Paște in loc de pasca...

Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala