Supa crema de ciupercute

Se inabusa nitel ceapa, se adaoga apoi peste ea ciupercutele taiate(se pastreaza citeva la decor), cu 50 ml lapte se dizolva amidonul. Ceapa si ciuper

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ingrediente ar fi:
  • 1 ou (am uitat sa-l trag in poza)
  • o ceapa
  • 250ml lapte
  • 400ml apa (se poate doar lapte)
  • 1ls amidon
  • ciupercute cam 10 bucati
  • amestec de piper
  • sare
  • verdeata

Mod de preparare

Se inabusa nitel ceapa, se adaoga apoi peste ea ciupercutele taiate(se pastreaza citeva la decor), cu 50 ml lapte se dizolva amidonul.

Ceapa si ciupercile se pun in blender se sfarma bine se adauga oul crud, sarea si piperul.

Se pune totul cu apa la fiert si laptele ramas, cind incepe a fierbe se toarna laptele cu amidonul se fierbe la foc mic 10-15 min , se amesteca sa nu se faca amidonul cocoloase la fund...

Se serveste decorata cu ciuperci taiate si ceapa verde.

Reteta propusa de Adriana Nicoleta.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala