Supa crema de castane cu stafide cu rom

Inmuiem stafidele in rom. Zdrobim cu furculita pireul de castane. Luam un polonic de lapte si amestecam cu praful de budinca si zaharul. Restul lapt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr stafide
  • 50 ml rom
  • 250 gr pireu castane
  • 800 ml lapte
  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 3 linguri zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 3 linguri miere

Mod de preparare

Inmuiem stafidele in rom. Zdrobim cu furculita pireul de castane.

Luam un polonic de lapte si amestecam cu praful de budinca si zaharul.

Restul laptelui il fierbem si amestecand continuu incorporam amestecul de lapte cu budica, adaugam pireul de castane si fierbem 1-2 minute.

Luam de pe foc, adaugam zaharul vanilat si amestecam cu mixerul.

Adaugam stafidele cu rom si servim cu miere "picurata” deasupra.
Alte retete recomandate:

Prajitura cu visine

Prajitura cu crema de ciocolata

Prajitura de post cu crema de portocale

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala