Stafidele se tin in rom pana ce se inmoaie bine. Din lapte se ia un polonic si se amesteca cu praful de budinca si cu zaharul. Laptele ramas se fierbe
Stafidele se tin in rom pana ce se inmoaie bine. Din lapte se ia un polonic si se amesteca cu praful de budinca si cu zaharul. Laptele ramas se fierbe si, amestecand continuu, se toarna in el budinca dizolvata. Se adauga piureul de castane si se fierbe 1-2 minute. Se ia de pe foc, se pune zaharul vanilat si se bate bine cu mixerul pana ce devine spumos. Se amesteca si stafidele tinute in rom.
Se poate servi rece sau cald, stropit pe deasupra cu picaturi de miere sau cu sirop de artar.
Alte retete ciorba recomandate
Supa de rosii
Ciorba radauteana
Ciorba fasole pastai
Am facut acest tort pentru ziua fiului meu. Cand l-am intrebat ce tort ar vrea, mi-a spus ca poate sa fie cu orice, in afara...
Desert tort aniversar cu crema de mascarpone si fructe - reteta cu nr. 1100Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala