Supa crema de cartofi se prepara foarte usor si este delicioasa. Daca aveti nevoie de o alternativa la clasica ciorba de cartofi, aceasta reteta de supa crema este potrivita. Legumele curatate si taiate se pun la fiert in apa cu sare. Se scot din apa si se paseaza, apoi se adauga untul, smantana si apa in care au fiert.
Legumele curatate si taiate se pun la fiert in apa cu sare. Se scurg de apa dupa ce sunt fierte, si se paseaza, apoi se adauga untul, smantana si apa in care au fiert dupa consistenta dorita.
Se amesteca bine, dupa care se potriveste gustul de sare si piper.
Supa crema de cartofi se serveste calda cu crutoane simple sau prajite in putin unt.
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala