Se curata si se spala prazul, apoi se toaca marunt si se caleste 10 minute in putin unt. Dupa ce s-a inmuiat se adauga supa de pui. Separat, se curat
Se curata si se spala prazul, apoi se toaca marunt si se caleste 10 minute in putin unt. Dupa ce s-a inmuiat se adauga supa de pui. Separat, se curata cartofii, se spala si se taie cubulete. Se adauga peste praz si se mai fierb inca 40 de minute langa acesta. Se paseaza apoi printr-o sita si se adauga peste ei din supa in care au fiert. Se pune crema din nou la fiert, la foc mic, se adauga smantana si untul ramas, sare si piperul, dupa care se mai lasa pe foc 4-5 minute.
Se serveste fierbinte cu crutoane de paine prajita si ou fiert tare, dat pe razatoare si presarat deasupra.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Mancare de mazare Supa de galuste
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post