Fierbem o supa concentrata de oase sau de bullion din cubulet, adaugam ghimbirul si fierbem timp de 5 minute pe foc mic. Strecuram porumbul, il punem
Fierbem o supa concentrata de oase sau de bullion din cubulet, adaugam ghimbirul si fierbem timp de 5 minute pe foc mic. Strecuram porumbul, il punem in supa pana la fierbere. Intre timp pregatim "ingrosala” : sarea de telina, sarea, in proportie ce depinde de cantitatea de supa, piperul alb macinat amestecat cu tuica, apoi adaugam faina de porumb sau orez dizolvata in putina apa rece, le amestecam in supa si fierbem aprox. 1 min. pe foc mic, pana se ingroasa putin. Se ia de pe foc, se indeparteaza ghimbirul, cu miscari rapide amestecam ouale battue, presaram deasupra frunze de patrunjel taiate taiate marunt si servim imediat. Atnci este bun daca este putin picant!
Alte retete
Ciorba de vacuta
Ciorba de cartofi
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post