Intr-o oala mai mare cu teflon se pune ulei si apoi se prajeste putin ceapa verde. Se adauga telina, ardeii verzi, morcovii si ciupercile. Se mai ga
Intr-o oala mai mare cu teflon se pune ulei si apoi se prajeste putin ceapa verde. Se adauga telina, ardeii verzi, morcovii si ciupercile. Se mai gatesc 4-5 minute sau pina vegetalele sunt moi. Se adauga varza, 12 cupe de apa, cubuletul de supa si se da in clocot. Cind a inceput sa fiarba se reduce focul si se acopera si se lasa sa fiarba incet cam 2 ore. Se potriveste de sare si piper, si se serveste cu patrunjel proaspat tocat marunt.
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala