Supa brutarului

Painea se inmoaie si se pune sa fiarba in supa de carne. Se condimenteaza cu chimen, ceapa data pe razatoare, frunze de dafin, cascaval. Dupa 10 minut

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g felii de paine
  • 1
  • 5 l supa de carne
  • 1 ceapa rosie
  • un varf de cutit de chimen
  • 4 frunze de dafin
  • 50 g cascaval afumat razuit
  • 100 ml smantana
  • 50 g unt
  • 4 felii paine prajita

Mod de preparare

Painea se inmoaie si se pune sa fiarba in supa de carne. Se condimenteaza cu chimen, ceapa data pe razatoare, frunze de dafin, cascaval. Dupa 10 minute de fiert, se strecoara si se amesteca cu 100 ml smantana si 50 g unt. Se mai da un clocot.

Se serveste in boluri cu cate o felie de paine prajita.
Alte retete ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba cartofi

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort aniversar cu crema de mascarpone si fructe - reteta cu nr. 1100

Am facut acest tort pentru ziua fiului meu. Cand l-am intrebat ce tort ar vrea, mi-a spus ca poate sa fie cu orice, in afara...

Desert tort aniversar cu crema de mascarpone si fructe - reteta cu nr. 1100
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala