Painea se inmoaie si se pune sa fiarba in supa de carne. Se condimenteaza cu chimen, ceapa data pe razatoare, frunze de dafin, cascaval. Dupa 10 minut
Painea se inmoaie si se pune sa fiarba in supa de carne. Se condimenteaza cu chimen, ceapa data pe razatoare, frunze de dafin, cascaval. Dupa 10 minute de fiert, se strecoara si se amesteca cu 100 ml smantana si 50 g unt. Se mai da un clocot.
Se serveste in boluri cu cate o felie de paine prajita.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Ciorba cartofi
Am facut acest tort pentru ziua fiului meu. Cand l-am intrebat ce tort ar vrea, mi-a spus ca poate sa fie cu orice, in afara...
Desert tort aniversar cu crema de mascarpone si fructe - reteta cu nr. 1100Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala