Supa brutarului

Painea se inmoaie si se pune sa fiarba in supa de carne. Se condimenteaza cu chimen, ceapa data pe razatoare, frunze de dafin, cascaval. Dupa 10 minut

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g felii de paine
  • 1
  • 5 l supa de carne
  • 1 ceapa rosie
  • un varf de cutit de chimen
  • 4 frunze de dafin
  • 50 g cascaval afumat razuit
  • 100 ml smantana
  • 50 g unt
  • 4 felii paine prajita

Mod de preparare

Painea se inmoaie si se pune sa fiarba in supa de carne. Se condimenteaza cu chimen, ceapa data pe razatoare, frunze de dafin, cascaval. Dupa 10 minute de fiert, se strecoara si se amesteca cu 100 ml smantana si 50 g unt. Se mai da un clocot.

Se serveste in boluri cu cate o felie de paine prajita.
Alte retete ciorba recomandate

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Ciorba cartofi

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors