Supa ardeleneasca de morcovi cu ciolan afumat

Se spala ciolanul afumat si se pune la fiert in apa rece cu sare timp de 30 min se spumeaza si se adauga ceapa,telina albitura intregi crestate si mo

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciolan afumat 400 gr
  • morcovi 1 kg
  • ceapa 200 gr
  • telina 150 gr
  • albitura 100 gr
  • smantana 450 gr
  • galbenusi de oua 5 buc
  • faina 3 linguri
  • otet 30 ml
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se spala ciolanul afumat si se pune la fiert in apa rece cu sare timp de 30 min se spumeaza si se adauga ceapa,telina albitura intregi crestate si morcovul tocat cubulete si se fierb impreuna inca 20 min. Se ia de pe foc se scoate carnea se desozeaza si se taie marunt. Legumele intregi se scot. Intr-un bol se pun ouale ,smantana si faina se amesteca cu telul, se ia cu un polonic din supa si se toarna in bol amestecand continu pana se ajunge la o temperatura aproape egala cu supa. Tot continutul. Se toarna in oala si se adauga sare si otet dupa gust.
Se serveste calda cu patrunjel verde

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors