Se taie costita in franjuri mici si se pune la prajit intr-o tigaie, fara alta grasime in afara de ceea ce lasa ea. Se rumeneste cateva minute, pana c
Se taie costita in franjuri mici si se pune la prajit intr-o tigaie, fara alta grasime in afara de ceea ce lasa ea. Se rumeneste cateva minute, pana capata o culoare frumoasa. Se scoate si se pune in oala in care urmeaza sa se faca supa. In tigaie, peste grasimea ramasa, se prajeste bine, pe ambele parti, o omleta din cele doua, asezonata corect cu sare si piper. Dupa ce se raceste, se taie patratele mari. Radacinile se taie marunt si se pun la fiert in apa, impreuna cu costita. Cand legumele se fierb pe jumatate, se adauga salata verde spalata bine, frunza cu frunza si taiata in fasii mici. Cand ciorba este aproape gata, se adauga omleta si se lasa la foc mic. Cu putina supa calda, se dizolva smantana si se toarna in oala, amestecand continuu. Se potriveste de sare si piper, apoi se adauga otetul. Se mai da intr-un clocot si se lasa la racorit.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa de linte
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post