Spalam ciupercile in apa si le oparim, le lasam sa stea putin astfel incat sa se scurga zeama neagra si le strecuram. Le punem la fiert in 1-2 l de a
Spalam ciupercile in apa si le oparim, le lasam sa stea putin astfel incat sa se scurga zeama neagra si le strecuram.
Le punem la fiert in 1-2 l de apa si presaram cu sare. Condimentam cu foile de dafin, cartofii taiati cubulete si carnatul taiat rondele. Fierbem 20 de minute.
Intre timp topim untura intr-o tigaie dar cu grija sa nu se prajeasca. Luam de pe foc si presaram cu praf de boia si usturoi pisat. Lasam sa se raceasca si amestecam cu lapte si smantana.
Cand ingredientele din supa devin moi o ingrosam cu amestecul de lapte si smantana.
Gustam si daca este necesar mai adaugam sare, condimentam cu putin zahar si otet.
Pofta buna!
Alte retete mancare
recomandate:
Mancare de spanac cu usturoi
Retete Montignac file de cod cu spanac
Salata de linte cu legume
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post