Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu
Se rupe conopida buchetele, se taie tulpina marunt, si se spala in apa in care s-au pus cele doua lingurite de otet. Se usuca si se pune itr-un vas cu apa sarata aflat pe foc. Se lasa la fiert 4 minute. Se incinge uleiul in care se caleste usturoiul si ardeiul iute, pina cind usturoiul capata o culoare galbuie. Se adauga conopida si se lasa cinci minute, amestecind sa nu se arda. Se adauga supa de carne, sare, patrunjel si se lasa pe foc pina cind conopida se inmoaie.
Se serveste cu brinza presarata deasupra
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala