Painea se inmoaie in sucul de rosii sau in putina apa, daca folositi rosii proaspete. Pana se inmoaie, se taie bucati de cca 2cm restul ingredientelor
Painea se inmoaie in sucul de rosii sau in putina apa, daca folositi rosii proaspete. Pana se inmoaie, se taie bucati de cca 2cm restul ingredientelor. Se macina totul cu un mixer, intr-un vas mare. Cand totul e un soi de piure lichid, se adauga uleiul, otetul si sarea. Se poate pune putin ardei iute daca va place sau piper. Lasati totul in frigider 24 de ore. Este foarte important sa stea la macerat! Dupa acest timp, aveti nevoie de un mixer din acelea lungi, care au un soi de pahar cu taieturi fine prin care se paseaza alimentele si trece numai lichidul. Ideea e ca trebuie sa ramana o supa fina, caramizie, ca o smantana foarte subtire, cu un luciu catifelat. Daca iese prea subtire, mai puneti paine, daca e prea gros, suc de rosii sau un pic de apa. Cand e gata ar fi bine sa mai lasati inca 24 de ore in frigider, sau chiar in camara daca nu-i vara. Gustul se imbunatateste dramatic.
Supa se bea rece. Se serveste alaturi cu o farfurie cu cubulete de ardei, castraveti, ceapa si crutoane.
Reteta Gazpacho a fost propusa de Melocoton
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala