Se curata legumele si se taie marunt, se adauga ulei sare, piper si trei linguri de apa si se calesc. Se adauga rosiile peste legume, se pune 2 litri
Se curata legumele si se taie marunt, se adauga ulei sare, piper si trei linguri de apa si se calesc. Se adauga rosiile peste legume, se pune 2 litri de apa calda, se acopera si se fierbe 30 minute. Cand sunt gata se mixeaza legumele.
Se adauga patrunjelul, se sareaza si pipareaza dupa gust, se adauga bors de casa, care a fost fiert separat, sau zeama de lamaie. Se da in clocot 2 - 3 ori, se serveste cu crutoane.
Cald cu un pic de patrunjel deasupra.
Retete de post
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala