Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Adaugi piperul. Dai pe razatoare morcovul, telina, zdrobesti usturoiul, adaugi praful de chilii sau toci a
Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Adaugi piperul.
Dai pe razatoare morcovul, telina, zdrobesti usturoiul,
adaugi praful de chilii sau toci ardeiul iute.
Amesteci aceste ingrediente cu ceapa calita si lasi sa se
caleasca impreuna.
Pui apoi fasolea si supa de zarzavat.
Lasi sa fiarba impreuna, pana se inmoaie fasolea si condi-
mentezi dupa gust cu sare si suc de lamaie.
Alte retete recomadate
Ciorba de miel
Ciorba radauteana
Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.
Desert cornulete cu umplutura de dovleac coptIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala