Ciorba picanta de legume

Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Adaugi piperul. Dai pe razatoare morcovul, telina, zdrobesti usturoiul, adaugi praful de chilii sau toci a

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 g fasole rosie boabe
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 felina
  • 2 catei de usturoi
  • un praf de chilii
  • sau 1 ardei iute
  • un praf de piper
  • 11 supa de zarzavat

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Adaugi piperul.

Dai pe razatoare morcovul, telina, zdrobesti usturoiul,

adaugi praful de chilii sau toci ardeiul iute.

Amesteci aceste ingrediente cu ceapa calita si lasi sa se

caleasca impreuna.

Pui apoi fasolea si supa de zarzavat.

Lasi sa fiarba impreuna, pana se inmoaie fasolea si condi-

mentezi dupa gust cu sare si suc de lamaie.
Alte retete recomadate

Ciorba de miel

Ciorba radauteana

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala